Política de Privadesa

Qui som?

Som Iniciatives de Promoció Pedagògica, SL (en endevant, SANT JOSEP AMB LA MARATÓ) i tractem les teves dades personals com a responsables del tractament. Això vol dir que ens ocupem d’utilitzar i protegir les teves dades.

Per a què emprem les teves dades?

Farem servir les teves dades (obtingudes en línia o en persona), entre d’altres, per a gestionar el teu registre com a usuari, gestionar la compra de productes, atendre les teves consultes perquè, si així ho desitges, et puguem enviar les nostres comunicacions personalitzades.

Les dades que farem servir són:

  • Les teves dades identificatives, com ara són el teu nom, cognom, correu electrònic o regió des d’on realitzes les compres.
  • Informació comercial, per exemple, si creem alguna newsletter i et suscrius.

Recorda que quan nosaltres et demanem que omplis determinats camps amb les teves dades personals i els categoritzem com a “obligatoris”, això es deu al fet que són les dades que necessitem per a poder prestar-te els nostres serveis o funcionalitat en qüestió. En el cas que no omplis aquests camps obligatoris, no podràs completar el teu registre d’usuari o no podràs gaudir d’aquests serveis i/o funcionalitats.

Depenent de com interactuïs al nostre lloc web, tractarem les teves dades personals per a les següents finalitats:

  • Gestionar el teu registre d’usuari. T’identificarem com a usuari de la plataforma i et donarem accés al teu compte.
  • Desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o de serveis. Per a poder contactar amb tu, fer-te enquestes de qualitat, fer comunicats informatius, gestionar els pagaments, gestionar les devolucions o les sol·licituds de reserves de productes; entre d’altres.
  • Màrqueting. Gràcies a tu sabrem quins són els teus gustos i podrem adaptar-nos a les preferències dels nostres clients.

Mantindrem les teves dades personals durant el temps en el qual restis enregistrat, d’igual forma que cada vegada que realitzis un contracte de compravenda o de serveis amb nosaltres.

Per què els utilitzem?

Estem legitimats per a tractar les teves dades per diferents motius. El més important és que necessitem tractar-los per a executar el contracte que acceptes amb nosaltres un cop et registres i realitzes una compra. D’altra banda, també els fem servir per a poder oferir-te unes consultes personalitzades, entre altres.

Amb qui compartim les teves dades?

Nosaltres no compartim les teves dades, aquestes únicament queden enregistrades un cop crees un compte a SANT JOSEP AMB LA MARATÓ.

Els teus drets

Tens drets a accedir, rectificar o suprimir les teves dades personals o bé demanar-nos limitar el tractament de les teves dades.